vile, kuće za odmor, gorski kotar, hrvatska, vile, smještaj, najam, iznajmljivanje vile, kuće za odmor, gorski kotar, hrvatska, vile, smještaj, najam, iznajmljivanje vile, kuće za odmor, gorski kotar, hrvatska, vile, smještaj, najam, iznajmljivanje vile, kuće za odmor, gorski kotar, hrvatska, vile, smještaj, najam, iznajmljivanje
Vila pansion Lujzijana, Tići, Gorski Kotar, Hrvatska

Otvorenje na proljeće 2017.

Vila Lujzijana smještena je u neposrednoj blizini Čogrljeva jezera, bisera Gorskog Kotara, svega 8 km udaljenog od grada Vrbovskog.

Današnja vila nekoć je bila gostionica, izgrađena u prvoj polovici 20. stoljeća. Bilo je to popularno mjesto gdje se dolazilo na druženje, organizirale su se zabave i susreti s prijateljima. Ime je dobila po Lujzijani, jednoj od povijesnih cesta građenih za vrijeme Austrougarske monarhije, a koja je bila najkraća prometnica između Rijeke i Karlovca i u to vrijeme jedna od najljepših i najmodernijih u Europi.

Vila pansion Lujzijana ponovo će otvoriti svoja vrata gostima već na ljeto 2017. godine. Potpuno obnovljena vila nudit će udoban smještaj u sobama i apartmanima Standard i Komfor.

Imat ćemo veliku čast vratiti neke od tradicija ovog mjesta kao što su vrtne zabave i ponuditi našim gostima tradicionalna jela i pića na terasi budućeg bistroa “Kod Čogrlja“.

Karta

Podijeli

Rafting
Rafting na rijeci Kupi prava je poslastica za ljubitelje adrenalina i aktivnog odmora u prirodi te odlična prilika za osvježenje u vrućim ljetnim mjesecima. Njen gornji tok koji protječe kroz Gorski Kotar još uvijek je divlji i neukroćen radi čega je savršen za adrenalinsku avanturu ove vrste. Osim brodovima za rafting, niz rijeku se može spuštati kanuima i kajacima, a u raftingu se može uživati skoro čitavu godinu osim nekoliko zimskih mjeseci kad rijeka nije pogodna za spust.
Opširnije
Upoznaj regiju
Gorski Kotar zvan još i zeleno srce Hrvatske planinska je regija netaknute prirode smještena među zelenim obroncima šuma, planinskim vrhuncima i premrežena rijekama i jezerima. Pitoma slikovita mjesta razasuta po dolinama i kotlinama, tajanstvene špilje, bogat biljni i životinjski svijet te odlična domaća gastronomska ponuda izdvajaju ovu regiju kao biser prekrasne prirode što svim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo istraživanja njenih ljepota.
Opširnije