Gorski kotar

Dobro došli u Gorski Kotar!

Gorski Kotar zvan još i zeleno srce Hrvatske planinska je regija netaknute prirode smještena među zelenim obroncima šuma, planinskim vrhuncima i premrežena rijekama i jezerima. Pitoma slikovita mjesta razasuta po dolinama i kotlinama, tajanstvene špilje, bogat biljni i životinjski svijet te odlična domaća gastronomska ponuda izdvajaju ovu regiju kao biser prekrasne prirode što svim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo istraživanja njenih ljepota.

Život inspiriran prirodom…

Gorski Kotar idealno je odredište za odmor tijekom cijele godine, jer svako godišnje doba nosi posebne čari i užitke, a pravi je raj za ljubitelje aktivnog odmora, kao i za one koji žele opušteno uživati u prirodi i pobjeći od užurbanosti svakodnevice. Bilo da je riječ o mirnom obiteljskom odmoru ili individualnom istraživanju nepreglednih zelenih šuma i brojnih rijeka i potoka, dobar provod je zajamčen.

Vidi ponudu

 
Domus Vita Villas & Chalets Rental je novi projekt lanca vila i kuća za odmor u jednoj od najljepših i najzelenijih regija Hrvatske, Gorskom Kotaru, bajkovitom kraju stoljetnih šuma i modrih jezera.
Inspirira nas Gorski Kotar
Još uvijek malo poznata regija Gorskog Kotara skriva udobne i vrhunski opremljene kuće za odmor. Odaberite idealan smještaj za Vaš odmor i istražite netaknute ljepote ovog skrivenog raja među planinama!
 
Opširnije

Kontakt

 
Domus Vita - Villas & chalets rental
Goršeti 3B, Brod Moravice 52312, Hrvatska
+385 99 8436 988
info@domusvita.hr
www.domusvita.hr